Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
promotiemateriaal-vers-uit-de-printer-reclame-productie-nederland

Vinyl stickers

Een boodschap overbrengen die blijft plakken? Met vinyl stickers kunt u alle kanten op. Of u de stickers nu wilt gebruiken als merchandise om uw naamsbekendheid te vergroten of als aankleding, de grote kleefkracht en UV-bestendigheid maken van een vinyl sticker een alleskunner!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Wat is vinyl?

Vinyl is een kunststof materiaal dat voor ontzettend veel doeleinden gebruikt wordt. Grote kans dat u thuis een vloerbedekking van vinyl heeft liggen! pvc is namelijk een speciaal soort vinyl. Omdat het materiaal zo stevig en relatief goedkoop is, wordt het naast vloerbedekking bijvoorbeeld ook gebruikt voor LP’s, wegwerphandschoenen, maar ook stickers.

 

Een boodschap die blijft plakken

Stickers trekken (onbewust) veel aandacht. Een sticker die u als extraatje in een verzonden pakketje meestuurt, een sticker die u als merchandise uitdeelt op een evenement, of stickers die dienen als aankleding: onze vinyl stickers zijn voor veel doeleinden en in verschillende branches in te zetten. Afhankelijk van uw branche en het doel van de stickers, kijken we graag met u mee naar de vormgeving hiervan.

 

Stickers voor binnen én buiten

Vinyl stickers zijn uv- en weerbestendig, waardoor ze zowel binnens- als buitenshuis kunnen worden gebruikt.

 

Zijdeglans of matte stickers?

Naast dat onze vinyl stickers in full-colour geprint worden, kunt u er ook voor kiezen er een coating op te laten aanbrengen. Onze stickers worden standaard in glans geprint. Gaat u liever voor een matte sticker? Geen probleem! Wij voorzien de stickers van een matte coating.

De voordelen van onze vinyl stickers

✅ Geschikt voor binnen- en buitengebruik

✅ Gemakkelijk te plakken

✅ Grote kleefkracht

✅ Gelamineerde stickers voor optimale bescherming tegen krassen en slijtage

✅ Matte finish mogelijk

 

Toch op zoek naar wat anders?

De kracht van Reclame Productie Nederland zit ‘m in het feit dat onze experts zo’n ontzettend brede expertise hebben. Van hekwerkbanners tot backdrops, van freesletters tot lichtreclame. Bent u dus toch op zoek naar een ander soort sticker? Grote kans dat we u daarbij ook van dienst kunnen zijn! Kijkt u eens naar stickers op rol, industriële of veiligheidsstickers, of misschien toch autostickers.

Bent u op zoek naar de perfecte vinyl sticker? De experts van Reclame Productie Nederland helpen u hier graag bij. Van vormgeving tot productie; wij hebben het allemaal in huis. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×