Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoeken podium indoor

Backdrop

Een backdrop is niet meer weg te denken op buitenevenementen, openlucht concerten, festivals of outdoor theatervoorstellingen. Ze maken de gehele aankleding net wat professioneler! Terwijl ze dienst doen als coulissen, kunnen ze ook een goede reclame drager zijn.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Verschillende podia, verschillende backdrops

Op een evenement staat vaak meer dan één podium. Om het als een mooi geheel te laten ogen en om bepaalde informatie of boodschappen over te brengen, wordt er vaak gebruik gemaakt van een backdrop. Het oogt daardoor een stuk aangenamer en creëert uitstraling. Daarnaast zorgt een backdrop er ook voor dat aan de voorkant niet zichtbaar is wat aan de achterkant van het toneel gebeurd. Een hoop voordelen, die op elk type podium van pas komen!

 

Backdrop krijgt alle aandacht

Al met al is een backdrop erg belangrijk. Het onttrekt de zaken uit het zicht die niet belangrijk zijn en trekt de aandacht naar wat er wél toe doet! Maak gebruik van deze aandacht en voorzie de backdrop van een gepersonaliseerde boodschap. Van uw logo, slogan tot sprekende afbeelding, en dat geheel in huisstijl.

 

Duurzame backdrops

Organiseert u een terugkerend evenement? Dan kunt u de backdrops uiteraard meerdere malen gebruiken. Onze backdrops zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt voor het materiaal waarvan het gemaakt is én de inkt waarmee geprint is. Wel zo duurzaam!

 

Gehele aankleding van uw outdoor evenement

Wilt u uitpakken op uw evenement? Wij kunnen u helpen met de gehele aankleding hiervan. Denkt u bijvoorbeeld eens aan vlaggen, zuilen of lichtreclame. Ook speakerdoek kan natuurlijk niet ontbreken op uw podium.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Afhankelijk van de grootte en uw wensen, bepalen we graag samen hoe de ideale backdrop voor u eruit ziet.  Bel of mail ons even, dan kunnen we het in alle rust bespreken!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×