Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
binnenreclame-lichtbak-doosletters-Reclame-Productie-Nederland

Doosletters

Het grote voordeel van doosletters is de verscheidenheid in alle soorten en maten. En dan bedoelen we écht alle soorten en maten! Onze hoogwaardige en computergestuurde lasermachine kan elke vorm perfect uitsnijden. Opvallen in het donker met uw merknaam in huisstijl kan daarom perfect met doosletters.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Hoe werken doosletters?

Doosletters werken eigenlijk hetzelfde als een lichtbak, de uitgefreesde acrylaat letters worden in een op maat gemaakte bak gelegd, waarachter LED- of neonmodules worden geplaatst. Er kan gekozen worden voor verschillende toepassingen wat betreft kleur, licht, vorm en materiaal van de letters én de kleur van de lichtbak. Al deze opties zorgen voor een andere uitstraling van de doosletters. Het grote verschil tussen een lichtbak en doosletters is dat doosletters elke denkbare vorm kunnen aannemen en alle letters als een aparte ‘lichtbak’ worden geïnstalleerd.

 

Hoogste precisie en kwaliteit

Onze doosletters produceren wij met een computergestuurde laserfreesmachine, de Zünd G3XL, het neusje van de zalm op ons vakgebied. Dit betekent dat wij elke vorm met de hoogste precisie kunnen uitfrezen. Daarnaast maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit materiaal, waardoor wij u verzekeren van doosletters die lang meegaan. Na het uitfrezen van de letters gaan onze experts aan de slag met het in elkaar zetten van de doosletters. De precisie van de machine én expertise van onze experts: een gouden combinatie die ervoor zorgt dat er niets meer fout kan gaan.

 

De voordelen van doosletters

✅ Opvallend, zowel overdag als in het donker

✅ Laag in stroomverbruik door zuinige LED- of neonmodules

✅ Ontelbare mogelijkheden qua vorm en kleur

 

Doosletters versus verlichte freesletters

Doosletters worden gemaakt van lichtdoorlatend materiaal, waardoor de letters zelf de lichtbron van de signing zijn. Een andere optie zijn freesletters waarvan de achterliggende LED- of neonmodules naar buiten gericht zijn. Uw letters lijken zo te zweven op een zee van licht. Het is maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat!

Bent u enthousiast geworden over deze mooie lichtreclameoplossing? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet tot wat voor mooie ideeën we samen komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×