Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken

Reclamezuil

Uw naamsbekendheid vergroten bij een breed publiek? Wilt u net wat anders dan een reclamebord? Denkt u dan eens aan een reclamezuil!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Reclamezuil voor goede zichtbaarheid

Er zijn verschillende definities voor een reclamezuil. De twee belangrijkste definities volgens ons zijn:
-Een object om goederen, diensten of merken aan te prijzen dat vanaf de grond minimaal tot ooghoogte reikt.
-Een hoge mast langs drukke (snel)wegen waarop goederen, diensten of merknamen worden aangeprezen.

Een reclamezuil heeft stiekem veel meer bereik dan u denkt. Het is voor iedereen zichtbaar, kan een lange tijd blijven staan en het is 24/7 zichtbaar voor voorbijgangers.

 

Zet een reclamezuil goed in

Een reclamezuil leent zich daarom ook prima voor het naar buiten brengen van uw reclameboodschap. Dit kan compleet met uw bedrijfslogo, huisstijl en een leuke tekst. Humor is altijd een goede binnenkomer en blijft als het echt goed gedaan is, ook langer hangen bij mensen! Nadenken over een goede boodschap is daarom erg belangrijk.

Wat goed blijft hangen zijn mooie, leesbare en haarscherpe prints en dat is precies waar Reclame Productie Nederland goed in is. Wij hebben gediplomeerde en enthousiaste signmakers in dienst en helpen u graag bij het printen van die o zo belangrijke reclamezuil. Als u het dan toch doet, dan kunt u het maar beter gelijk goed doen!

 

Reclamezuil, foto’s, grafisch design of tekst

Reclame Productie Nederland beschikt over klasse printers, die op elk gewenst formaat kwalitatieve prints uitrollen met mooie verzadigde en heldere kleuren. Haarscherpe foto’s of een strakke tekst. Wat voor weer het ook is, onze prints behouden hun kleur. Onze reclamezuilen zijn namelijk uv-bestendig. Uw reclameboodschap kan hierdoor lang aan een reclamezuil blijven pronken. Breng uw omgeving maar op de hoogte van uw diensten en producten!

 

Digitale Reclamezuil

We blijven natuurlijk niet achter en gaan mee met de tijd. Mocht u gebruik willen maken van een digitale reclamezuil, liever gezegd digital signage, dan kunt u ook bij ons terecht.

 

Reclamezuil inzetten

U wilt de hoge stap wagen en gebruik maken van een mastreclamezuil of een wat lagere op ooghoogte? Behalve het printen kunnen we u ook helpen met het ontwerp voor de reclame uiting en het monteren van de poster in de zuil. Ook kunt u de zuil zelf bij ons bestellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×