Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Lichtreclame Den Bosch
"Foto van doosletters met verlichting aan de voorzijde, ideale oplossing voor opvallende en professionele gevelreclame."
Doosletters instore
doosletters verlichte gevelreclame
Lichtreclame doosletters
binnenreclame-lichtbak-doosletters-Reclame-Productie-Nederland
Verlichte letters doosletters lichtreclame
0/0

Doosletters

Trek uw huisstijl en logo door op uw gevel en maak hiervoor gebruik van verlichte doosletters. Uw gevel staat er hoe dan ook altijd goed verlicht en mooi bij, 24/7! Het is een eenvoudige manier van buitenreclame en lichtreclame, die met zijn eenvoud ook een luxe uitstraling van uw gevel oplevert. Leg met licht het accent op uw gevel!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Bijzonder lichteffect doosletters

De gehele letter hoeft niet per se verlicht of uitgelicht te worden. De doosletter kan ook net een beetje anders uitgelicht worden voor een ander effect of omdat het beter bij uw merk past. De letters kunnen ook alleen licht naar de zijkant, naar beneden of naar boven uitstralen. Maak uw wensen kenbaar bij Reclame Productie Nederland en wij zorgen dat het in orde komt en dat uw gevel verlicht wordt zoals u dat wilt.

 

Verlicht logo in huisstijl

Wilt u geen gebruik maken van doosletters, maar enkel uw logo uitgelicht hebben? Ook dat kan! We kunnen dit doen met een lichtbak of de vorm van uw logo namaken in LED verlichting.

 

LED verlichting in verschillende kleuren

Een doosletter is een energiezuinige methode van lichtreclame, vanwege de LED verlichting. Hierdoor hebben we ook de vrijheid om in verschillende kleuren te werken. De doosletters kunnen eveneens in verschillende kleuren geleverd worden. Reclame Productie Nederland werkt met ervaren, gediplomeerde signmakers, vandaar dat we makkelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Daarom kunnen we uw doosletters geheel naar wens maken en zit u niet vast aan standaard groottes of verlichting.

 

Montage van de doosletters

Bent u zelf niet zo handig of wilt u om andere redenen de montage uit handen geven? Reclame Productie Nederland komt de doosletters óók bij u monteren. Onze vakmensen staan graag voor u klaar en alle wensen zijn bespreekbaar en meestal ook uitvoerbaar. Toe aan een sparsessie? Vul dan snel onderstaand contactformulier in.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×