Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Zonwerende folie

Zonwerende raamfolie

Op zoek naar zonwerende raamfolie voor in uw winkel of kantoorpand? Reclame Productie Nederland helpt u hier graag bij verder. En dan doelen we niet op saaie, nietszeggende raamfolie. Nee, raamfolie met een boodschap! Welke boodschap precies? Dat is helemaal aan u. Wij kunnen deze raamfolie voorzien van een print naar keuze.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Zonwerende raamfolie voor winkels

Zonwerende raamfolie is een heel effectief product. Soms staan er producten in de etalage die kunnen verkleuren en dan niet meer geschikt zijn voor de verkoop. Bijvoorbeeld in een etalage van een schoenenzaak met mooie, leren merkschoenen. De schoenen staan als effectieve visual merchandising te lonken naar iedere voorbijganger. Sommige voorbijgangers komen naar binnen en willen de schoenen passen. De verkoper haalt de ene schoen uit de etalage en de andere uit de schoenendoos uit het magazijn. De winkel heeft helaas geen zonwerende raamfolie op het raam, dus kleurverschil in de schoenen. De ‘etalageschoen’ is door de zon lichter van kleur dan de schoen uit de doos. De schoen is nu niet meer geschikt voor de verkoop. Zonwerende raamfolie had dit kunnen voorkomen.

 

Zonwerende raamfolie voor kantoren

Felle zon kan hinderlijk zijn voor het zicht op computerbeeldschermen. De rolluiken naar beneden of de luxaflex dicht draaien kan een oplossing zijn, maar als de zon vrij lang op het raam gericht staat is dit niet echt haalbaar. Daglicht op kantoor is namelijk een must voor het welzijn van uw werknemers. Gebrek aan daglicht kan namelijk de productiviteit beïnvloeden. De oplossing? Zonwerende raamfolie dat wél daglicht doorlaat.

 

Zonwerende raamfolie met een boodschap

Als u dan toch zonwerende raamfolie aanbrengt, dan kunt u net zo goed een slogan, bedrijfslogo of andere reclameuiting hierop aanbrengen. U ondervindt geen belemmering van fel zonlicht en uw reclame is goed zichtbaar voor de buitenwereld. Liever geen geheel transparante zonwerende raamfolie? Dat kan! We hebben folie in ons assortiment variërend van sterk spiegelend tot aan volledig transparant.

 

Bestellen?

U kunt bij Reclame Productie Nederland voor elk formaat raam zonwerende raamfolie bestellen. Na het printen komen onze signmakers deze raamfolie ook vakkundig bij u plakken. Zo verzekeren we u van een strak eindresultaat.

Heeft u meer vragen of wilt u aan de slag met raamfolies, neem telefonisch of per mail contact met ons op en wij helpen u verder!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×