Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Belettering mobiele studio
bouwbord doek
Spandoekframe aan de gevel
0/0

Spandoeken

Spandoeken zijn één van de meest effectieve oplossingen voor buitenreclame. Het zijn echte eyecatchers voor een korte of lange periode. Wanneer het een langere periode betreft moeten de spandoeken natuurlijk goed en kwalitatief geprint zijn. Laat dat nou net zijn waar wij bij Reclame Productie Nederland zo goed in zijn!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Spandoeken als buitenreclame

We printen onze spandoeken met UV-bestendige inkt en printen enkel in full colour. En dat in alle maten op elke ondergrond. Onze buitenreclame spandoeken betreffen dan ook hoogwaardige kwaliteit, die wel een festivalletje in de felle zon aankunnen, zonder dat ze verbleken. Gaat het om andere evenementen? Ook dan zijn wij de reclame of signing specialist die u nodig heeft. Het weer heeft geen invloed op onze kwalitatief hoogwaardige geprinte buitenreclame spandoeken. Daardoor gaan ze lang mee. Doe maar duurzaam!

 

Maak indruk met het juiste spandoek

Wij zorgen voor de druk van het spandoek en u zorgt ervoor dat uw boodschap op het spandoek een blijvende indruk achterlaat of in ieder geval de aandacht trekt.

Wij vertalen uw indruk op de buitenreclame spandoeken met een full colour print inkt.
We bedienen onze grootformaat printers van meer dan 3 meter breed, zodat we de grootste formaten buitenreclame spandoeken met gemak voor u kunnen printen. Heeft u de wens om de doeken te laten framen, ook dat kan, we laten ons niet beperken door een frame!

 

Tweezijdig geprinte spandoeken

Het kan een lelijk gezicht zijn, als een spandoek niet aan beide kanten geprint is. Sterker nog, het kan zelfs goedkoop ogen. Als u wilt dat uw spandoeken tweezijdig geprint worden, dan doen zorgen wij daarvoor. Tweezijdig printen is ideaal voor doeken die geen licht doorlaten.

 

Verschillende materialen mogelijk

Vertel ons uw wensen en wij weten precies welk materiaal voor welk doel geschikt is. We hebben alle materialen in huis, van polyester voor binnen en buiten, meshdoek voorzien van kleine gaatjes waardoor sterke wind geen vat krijgt op het doek, tot doeken die geen licht doorlaten.

 

Montage van de spandoeken

Alles besteld en geprint en nu zit u in over de montage van uw buitenreclame spandoeken? Nergens voor nodig! Hier helpen wij u uiteraard ook bij, mocht dat nodig zijn. Wij hebben ervaren monteurs in dienst en monteren alles zelf naar uw wens.

 

Onze spandoek oplossingen

Ziet u een spandoek oplossing waar u enthousiast van wordt? Neem dan contact op voor het maken van een kennismaking. Wie weet tot wat voor mooie ideeën we samen komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×