Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoekframe indoor

Spandoeken

Spandoeken worden nog altijd veel gebruikt als binnenreclame. Het zijn echte eyecatchers tijdens indoor evenementen die uw boodschap moeiteloos overbrengen. Binnenreclame spandoeken kunnen ook als wanddecoratie gebruikt worden en zijn gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen voor nieuwe exemplaren. Daarnaast zijn onze binnenreclame spandoeken van hoogwaardige kwaliteit. Valt er direct zonlicht op vanuit het raam? Geen nood ze verbleken en verkleuren niet omdat ze uv-bestendig geprint zijn!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Afspraak = afspraak

Een strak gespannen boodschap

Wij zorgen ervoor dat uw binnenreclame spandoeken strak gespannen op de betreffende locatie komen te hangen. Reclame Productie Nederland heeft ervaren signmakers en monteurs in dienst. Wij printen moeiteloos uw boodschap op de binnenreclame spandoeken in full colour.

 

Geen standaard formaat nodig

Heeft u een extra groot formaat nodig voor uw spandoeken? Onze printers kunnen met gemak alle formaten aan. Om u een idee te geven; we printen zelfs materiaal voor building wrapping. Als we gebouwen in kunnen pakken met geprinte doeken, dan kunnen we ook zeker XXL binnenreclame spandoeken voor u printen! Moeten de spandoeken ingeframed worden, ook daar draaien onze experts hun hand niet voor om.

 

Tweezijdig printen mogelijk

Soms wordt een spandoek zo opgehangen dat beide kanten zichtbaar zijn. We kunnen in zulke gevallen uw spandoeken tweezijdig printen. Zo bent u van elke hoek en positie zichtbaar en trekt u écht de aandacht.

 

Voor elk doel het gewenste materiaal

Vertel ons waar u de binnenreclame spandoeken voor wilt gebruiken en wij weten precies welk materiaal spandoek u nodig heeft. We hebben een ruime keus aan spandoeken: polyester doeken voor binnen- en buitengebruik, speakerdoeken en meshdoeken. Dit is slechts een selectie van de binnenreclame spandoeken die u bij ons kunt laten printen en bestellen.

Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op, dan helpen we u verder!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×