Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Magneetplaat sticker magneet sticker auto

Magneetstickers

Met magneetstickers, ook wel magneetplaten, automagneten of magneetfolie genoemd, haalt u het beste van beide werelden in huis. Enerzijds geniet u van treffende reclame op uw auto waarmee u een breed publiek bereikt, anderzijds is deze reclame ook nog eens eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Ideaal voor een kortstondige promotie, een specifieke actie of wanneer u uw bedrijfswagen liever niet laat bestickeren.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Zo werken onze magneetstickers

Magneetstickers zijn eigenlijk bijna hetzelfde als autostickers. Zoals de naam al doet vermoeden zit het grootste en belangrijkste verschil hem in de bevestiging. Magneetstickers worden geprint op een magnetisch materiaal waardoor het aan het metaalhoudend oppervlak van een auto blijft plakken. Autostickers worden geprint op stickermateriaal met speciale lijm. Deze stickers worden op uw auto geplakt, zijn voor de lange(re) termijn en zijn minder makkelijk te verwijderen.

De eindeloze voordelen van onze magneetplaten

✅ Bereik een groot en breed publiek op de openbare weg

✅ Zichtbaarheid binnen heel Nederland (en daarbuiten)

✅ Optimale kleefkracht waardoor de sticker goed blijft zitten, ook tijdens het rijden

✅ Blijvende kleefkracht; u kunt de sticker eindeloos vaak verwijderen en weer opplakken

✅ Elk formaat en uitsnede mogelijk

✅ Bestand tegen wisselende weersinvloeden door de beschermende coating

 

Toch op zoek naar iets anders?

Bent u toch op zoek naar een andere vorm van autoreclame? Bij Reclame Productie Nederland zijn we ook gespecialiseerd in autobelettering, vrachtwagenreclame en carwrapping. Neemt u daar dan eens een kijkje!

 

Van vormgeving tot produceren

Weet u nog niet precies wat u met uw bedrijfswagen aan moet? Wij denken graag met u mee over de vormgeving hiervan. Door onze jarenlange ervaring weten onze experts precies hoe uw wagen opvalt op de weg. Nadat het concept voor de magneetstickers staat, gaan we aan de slag met het printen hiervan. Het aanbrengen van de magneetstickers kunt u gemakkelijk zelf, door de sticker op een vlak metaalhoudend stuk van de auto te plakken. De zijkant van uw bus is hiervoor bijvoorbeeld geschikt.

Is uw bedrijfswagen toe aan een nieuwe uitstraling en wilt u dit gemakkelijk weer kunnen verwijderen? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan maken we samen een plan voor magneetstickers die echt bij u passen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×