Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Belettering verkoopwagen
Belettering aanhanger
0/0

Aanhangwagen belettering

Net zoals uw bedrijfswagen kunnen wij  ook uw aanhanger volledig voorzien van uw huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan een gesloten aanhanger, een koelwagen, een verkoopwagen, etcetera. Dit kan met een simpele belettering, maar ook volledig full colour. Uw boodschap altijd zichtbaar als u onderweg bent of op locatie werkt.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Altijd een creatieve oplossing

Een duurzame manier van reclame maken, dat kan door middel van het beletteren van uw aanhangwagen of verkoopwagen. Voor een eenmalige investering toveren wij uw aanhanger om tot rijdend reclameobject. Deze effectieve manier van reclame maken vergroot uw naamsbekendheid. Wij verzorgen zowel de productie als de belettering van uw aanhanger en ook voor het ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres.

✅ Vergroot uw naamsbekendheid

✅ Voor alle type verkoopwagens/aanhangwagens

✅ Altijd een creatieve oplossing

✅ Productie en montage in eigen huis

✅ De allerbeste kwaliteit, persoonlijke service

Van vormgeving tot aan montage

Weet u nog niet precies wat u met uw aanhanger aan moet? Wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten onze experts precies hoe uw aanhanger opvalt op de weg. Nadat het concept van uw aanhanger staat, gaan we aan de slag met het printen. Onze experts bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor u aanhanger(s) / verkoopwagens. Vervolgens brengen onze gediplomeerde signmakers de belettering vakkundig aan.

Is uw aanhanger/verkoopwagen toe aan belettering en wilt u dit graag laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag op weg, of in dit geval: de weg op!

 

Uw wagenpark verdiend een opvallende belettering? Kijk dan gerust eens verder bij de categorie vervoersreclame.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×