Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
3D logo
Piepschuim letters
Freesletters freesteksten
0/0

Frezen

Bij frezen hoeft u niet te vrezen dat uw reclameboodschap onopgemerkt aan bezoekers voorbijgaat. Frezen is eigenlijk gewoon real life 3D, uw boodschap komt letterlijk naar voren vanuit de ondergrond of achtergrond waarop het is geplaatst. Met oneindige opties wat betreft materiaal, vorm en eventuele verlichting, kunt u met frezen alle kanten op. Met ons paradepaard, de Zünd G3XL-3200, kunnen wij supersnel en zéér nauwkeurig frezen, snijden en nog veel meer!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Frezen als binnenreclame

Een bedrijfspand of kantoorruimte zonder binnenreclame is eigenlijk ondenkbaar. En vandaag de dag ook niet zo handig. Vanuit bedrijven worden er regelmatig intern gemaakte filmpjes online geplaatst. We begrijpen dat degene die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de filmpjes online, met grafisch design de huisstijl in de videovormgeving verwerkt. Maar het is ook zo fijn als de huisstijl van het bedrijf in de filmpjes zelf te zien is. Natuurlijk niet alleen voor beeldmateriaal, maar ook voor bezoekers. Dat kan gemakkelijk met frezen. Hiermee kunnen contouren van slogans, logo’s of cijfers uitgefreesd worden en deze vinden hun weg dan weer aan de muren in het pand. Zo staat uw bedrijfsinterieur er off- én online altijd goed op.

 

De efficiëntie van binnenreclame

Waarom binnenreclame nog steeds nodig is? Het maakt de identiteit van uw bedrijf zichtbaar. Bezoekers die binnenkomen, het personeel dat elke dag naar kantoor komt, maar ook voor winkelend publiek is het duidelijk wat de reclameboodschap naar buiten toe is.
Als u een winkel binnenloopt en u ziet een swoosh teken uitgefreesd aan de muur, dan weet u toch gelijk dat u een Nike winkel binnen bent gelopen? Dat is nu merkidentiteit en een geweldig voorbeeld van hoe groot het effect van binnenreclame nog steeds is!

 

Meer dan alleen frezen

Natuurlijk doen we bij Reclame Productie Nederland meer dan alleen frezen. We printen ook op allerlei denkbare materialen. Dat niet alleen, omdat we gedreven creatieve en ervaren signmakers zijn helpen we u ook met het design voor uw reclame-uiting of de opmaak ervan. Daarna vindt het zijn weg naar onze printers of freestafel. Wanneer onze signmakers daar klaar zijn, komen ze het ook met de nodige kennis bij u monteren.

Bent u op zoek naar een partij die u van A tot Z kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een kennismaking. Wie weet wat voor mooie ideeën er naar boven komen!

Kijk eens rond op de pagina Freesletters, en laat je verassen wat wij allemaal voor u kunnen frezen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×