Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
opgerolde spandoeken

Speakerdoek

Op zoek naar speakerdoek waarop u iedere gewenste boodschap kunt printen, maar dat geen invloed heeft op de kwaliteit van het geluid? Say no more! Reclame Productie Nederland weet hier wel raad mee.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Speakerdoeken voor geluidstorens

Geluidstorens zijn niet altijd ethisch verantwoord, maar zijn wel belangrijk op indoor evenementen. Hier biedt een speakerdoek uitkomst. Als u dan toch gebruik maakt van een speakerdoek, voorzie deze dan gelijk van reclame of uw bedrijfslogo. Een speakerdoek heeft dezelfde gaasstructuur als een meshdoek. Het verschil is dat de gaatjes van een speakerdoek groter zijn. Dit wordt ook wel sound mesh genoemd. Hoe groter de gaatjes hoe meer lucht en geluid door het doek heenkomt en dat betekent weer minder druk op het speakerdoek. Zo behoudt het geluid haar kwaliteit.

 

Speakerdoek is brandvertragend

Veiligheid is natuurlijk een belangrijk onderdeel als er evenementen georganiseerd worden. Niet onbelangrijk om daarom te benoemen is dat ons speakerdoek brandvertragend is en niet snel vlam vat.

 

Speakerdoek in verschillende formaten

U kunt  bij Reclame Productie Nederland verschillende formaten speakerdoek bestellen. Denk daarbij aan grote geluidstorens, de wat kleinere versterkers en speakers. Geef ons de formaten door en wij voorzien uw speakerdoeken van de juiste prints. Mocht eventuele montage van de speakerdoeken gewenst zijn, dan nemen we dat ook op ons. Volledige ontzorging van A tot Z dus!

 

Contrastrijk design

Vanwege de structuur van een speakerdoek is het belangrijk dat u kiest voor een contrastrijk design, omdat de boodschap anders wat fletser over kan komen. Dit komt door de gaatjes in het materiaal waardoor er letterlijk minder printoppervlak is. Vandaar dat wij van Reclame Productie Nederland contrastrijke designs aanraden, zodat u met uw promotie op een speakerdoek goed zichtbaar voor de dag komt.

 

Kunnen we voor u printen?

Of zijn er toch nog vragen? Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×