Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
3D logo
Freesletters freesteksten
Gefreesd logo
Piepschuim letters
0/0

Freesletters

Wilt u uw bedrijfsnaam écht laten opvallen? Heeft u een uitgesproken huisstijl en lettertype? Met onze geavanceerde freestechnieken kunnen wij elke vorm frezen waardoor wij uw gevel kunnen voorzien van uw bedrijfsnaam in elk lettertype dat u maar wenst. Met freesletters is alles mogelijk.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Wat is frezen?

Frezen gebeurt met een freesmachine. Deze freesmachine heeft een frees die draaiende bewegingen maakt. Door de kracht waarmee dit gebeurt kan de machine uitsparingen maken in hard materiaal. Elk lettertype en elke grootte (of juist hele kleine) letters kan zo met de hoogste precisie worden uitgesneden.

 

Binnen én buiten

Freesletters kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Zo kunt u uw bedrijfsnaam prominent op uw gevel laten plaatsen, maar ook in uw ontvangstzaal zijn deze freesletters een echte eyecatcher. Afhankelijk van de keuze denken de experts van Reclame Productie Nederland graag met u mee over welk materiaal het meest geschikt is.

 

De voordelen van freesletters

✅ Alle lettertypes en groottes zijn mogelijk

✅ Verlichting met LED of neon mogelijk

✅ Hoge precisie door onze computergestuurde laser freesmachine

✅ Verschillende kunststoffen mogelijk: acrylox, acrysign, dibond (brushed), trespa of forex

✅ Wij kunnen ook aluminium, messing of hout frezen

 

3D freesletters

Onze professionele machines kunnen door dikke materialen frezen. Bent u op zoek naar 3D freesletters? Geen probleem!

Deze 3D freesletters kunnen vervolgens op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kunnen we ze direct op de muur monteren, maar is er ook de mogelijkheid voor afstandshouders of een frame. Wilt u óók nog eens opvallen in het donker? Dan kunnen we uw freesletters ook voorzien van LED- of neonmodules.

Bent u enthousiast geworden over freesletters en bent u er klaar voor om uw gevel eindelijk te laten shinen? Neem dan contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag van A tot Z met u mee!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×